Sabtu, 30 Agustus 2014

ει αυτό, καλώ την εταιρεία

Η επικοινωνία είναι μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στον κόσμο. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να μιλήσουν, να έρθετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους, δεν έχει σημασία πού βρίσκονται στον κόσμο. Ξεκινήσαμε με επιστολές που αποστέλλονται με οποιοδήποτε ατομικό ταξίδι προς αυτή την κατεύθυνση, η οποία προχώρησε στο ταχυδρομικό σύστημα. Με την έλευση του Internet, ανταλλάξαμε ταχυδρομείο για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αργότερα instant messengers

Κάπως όμως, απλά δεν ήταν αρκετό. Θα πρέπει να ακούσουν τις φωνές τους δεν διαβάζουν απλά λόγια τους. Με τη βοήθεια των μεγάλων εφευρετών, έχουμε προχωρήσει από το τηλέφωνο σε κινητό τηλέφωνο και πάλι να χρησιμοποιούν το Internet για να πραγματοποιήσετε κλήσεις.

Skype υπήρξε από τους πρωτοπόρους αυτού του συστήματος. Voice over Internet Protocol ή VoIP, όπως το αποκαλούν, έχει συμβάλει στη γεφύρωση των αποστάσεων μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους να είναι σε θέση να χαιρετήσει πραγματικά ιδιαίτερο κάποιον ευτυχισμένο έτος της ηλικίας τους για αυτή την πολύ ιδιαίτερη ημέρα, χωρίς τις υπέρογκες δαπάνες που προσγειώνονται γραμμής ή κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας χρέωση ανά κλήση.

Το Skype έχει μια θαυμάσια υπηρεσία, εκτιμήθηκε πολύ και απολαμβάνουν όλοι όσοι προτιμά voice chat στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μηνύματα. Είναι εύκολο στη χρήση: απλά κατεβάστε το, εγγραφείτε, πείτε στους φίλους σας να κάνουν το ίδιο και μπορείτε να μιλήσετε με τον άλλον για δωρεάν! Ποιος θα μπορούσε να ζητήσει περισσότερα;

Skype, προφανώς όμως έχει γίνει λίγο φιλόδοξο. Μετά από αυτά αγοράστηκαν από Ebay, τα πράγματα φαίνεται να έχουν αρχίσει να ολισθαίνει στο πρανές. Έχουν ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες που καταβάλλονται, όπως και SkypeOut SkypeIn. Πρόκειται για μεγάλες ιδέες, αυτό είναι σίγουρο. Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί από τους χρήστες του Skype που ήταν πολύ χαρούμενος με την δωρεάν υπηρεσία συμφώνησε να καταβάλει την πριμοδότηση.

Δυστυχώς, ενώ μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες των προϊόντων τους για να πάρετε νέους χρήστες, έχουν ξεχάσει να αναλάβει τη φροντίδα των υφιστάμενων συνδρομητών τους. Η υπηρεσία έχει επιδεινωθεί από τότε που υπέγραψε για πρώτη φορά επάνω. Δυστυχώς, το Skype δεν φαίνεται να νοιάζονται.

Επειδή δεν ήθελα να κλωτσήσει επάνω μια αναστάτωση, αν υπήρχε ένας τρόπος για μένα για να διορθώσετε το πρόβλημα ο ίδιος, θα ελέγχεται από την αρχική σελίδα Sykes και πάλι. Ήμουν στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι είχαν μια σελίδα βοήθειας με οδηγό την αποκατάσταση βλαβών. Δυστυχώς, ακόμη και μετά ακολουθώντας τις διάφορες οδηγίες και εισηγήσεων ακόμα δεν λειτουργούσε σωστά.

Συνήθως, όταν συμβαίνει αυτό, καλώ την εταιρεία να ζητήσει περαιτέρω βοήθεια. Έτσι έψαξα για έναν αριθμό τηλεφώνου όπου θα μπορούσε να φθάσει την εξυπηρέτηση των πελατών του Skype. Έψαξα όλη την σελίδα και δεν βρήκε κανένα αριθμό που θα μπορούσα να ονομάσω. Η σύνδεση με την ένδειξη "Επικοινωνήστε μαζί μας" οδηγεί σε μια σελίδα που ουσιαστικά είπε πριν η επικοινωνία μαζί τους, θα πρέπει να διαβάσετε τις σελίδες βοήθειας. Δεν υπάρχει πρόβλημα που είχα κάνει αυτό.

Είναι τώρα είπε ότι αν δεν είχα βρει την απάντηση στο βασικό γνώσεις τους θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών τους. Τώρα κλικ στο σύνδεσμο για αυτό και καταλήξαμε σε ένα online σύστημα έκδοσης εισιτηρίων για τις καταγγελίες. Τώρα, είμαι ευτυχής που λαμβάνουν τις καταγγελίες σε μαύρο και άσπρο, και εκτιμώ ότι  pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah φαίνεται να είναι σε ένα first in, first out βάση. Εκείνο που με θλίβει είναι ότι απολύτως τίποτα δεν φαίνεται να συμβαίνει.

Τους είπα πως είχα κάποιο πρόβλημα με την υπηρεσία. Ανέφερα πόσο πιο συχνά συμβαίνει ότι οι άνθρωποι καλώ να με ακούσει, αλλά δεν μπορώ να τους ακούσω στη μέση της συνομιλίας μας. Ρώτησα αν θα μπορούσατε παρακαλώ να μου δώσετε πληροφορίες για το πώς να επιλύσετε το πρόβλημα. Μετά Γέμισα τη φόρμα τους, πήρα περίφημο μήνυμα αποδοχής τους λέγοντας, "Αν το ερώτημά σας απαιτεί μια απάντηση, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε τρεις ημέρες». Τι ?! Νόμιζα ότι κάθε πελάτης αξίζει να πάρετε μια απάντηση, ακόμα κι αν είναι μόνο για να πάρει μυτερό στο δεξί μέρος του φόρουμ!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar